Anijs Etherische Olie 30 ml | Natural Heroes | 7440828746767

Wat is Anijs Essentiële Olie?
De dropachtige geur van Anijs Essentiële Olie werkt opbeurend en verfrissend. Het aroma helpt je om weer vrijer te ademen en de olie verzacht en ontspant de spieren.
Anijs Essentiële Olie wordt verkregen door middel van stoomdestillatie van anijszaadjes (pimpinella anisum). Anijs Essentiële Olie is niet hetzelfde als Steranijs Essentiële Olie (illicium verum), dat wordt gewonnen uit de zaden van de Chinese magnoliaboom.
Voordelen
Verzacht de spieren
Anijs essentiële olie verzacht en ontspant de spieren in het hele lijf. Meng een paar druppels van de olie met een basisolie en masseer je spieren ermee in na het sporten of je onderbuik bij menstruatieongemakken. Last van stress? Neem ook je voorhoofd mee in de massage.
Om vrijer te ademen
Wanneer je de olie verdampt in een diffuser geeft Anijs Essentiële Olie de luchtwegen verlichting en helpt het je weer vrijer te ademen. Je kunt ook wat olie of zalf met Anijs Essentiële Olie op je borst smeren voor extra verlichting, of aan het flesje ruiken en het aroma diep inademen.
Verhoogt de weerstand tegen ongunstige schimmels
Anijs Essentiële Olie kan je weerstand tegen schimmels verhogen. Verdamp de olie regelmatig in een diffuser of geef jezelf een lichaamsmassage met Anijs Essentiële Olie gemengd in een basisolie.
Bij een slechte adem
Anijs heeft een verfrissend effect op de adem wanneer je de olie verwerkt in een mondwater. Na de maaltijd even spoelen (én uitspugen) en je adem is weer heerlijk fris.
Kalmeert en maakt optimistisch

Het dropachtige aroma van Anijs vrolijkt je op, waardoor je beter om kunt gaan met stress. Het opbeurende effect van de olie kalmeert je, waardoor het makkelijker is om helder na te denken en logisch te handelen. Verdamp de olie ook eens ‘s avonds en ervaar hoe het heerlijke aroma je nachtrust verbetert.
Hoe gebruik je het?
Verwerk Anijs Essentiële Olie in DIY verzorgingsproducten of verdamp ongeveer 3 druppels in een aroma diffuser.
Wat is er zo bijzonder aan?
Anijs wordt al eeuwenlang gebruikt als een heilzaam kruid en komt voor in vele culturen, van India tot Turkije en van China tot de Mediterrane. De essentiële olie heeft veel toepassingen en heeft een optimistische werking op de geest.

Prijs: 12.99 (klik hier voor meer informatie)