Aloë Vera Poeder (Geconcentreerd, 200:1) 100 gram | Natural Heroes | 8720813778881

Wat is Aloë Vera Poeder (Geconcentreerd, 200:1)?
Aloë Vera heeft diep hydraterende en voedende eigenschappen voor huid en haar en is in poedervorm eenvoudig toe te voegen aan je favoriete DIY verzorgingsproducten, van shampoos en conditioners tot zeep en badparels.
Aloë Vera (Aloe Barbadensis) bladeren worden na het oogsten gewassen en gedroogd, waarna de bladeren (inclusief het uitgedroogde gel) worden fijngemalen tot een poeder. Aloë Vera poeder is daarom zeer geconcentreerd, waardoor je er maar weinig van nodig hebt in je DIY creaties. Het is geschikt voor ieder huidtype, maar sommige mensen geven er een allergische reactie op, test daarom eerst altijd op een klein stukje huid om te zien hoe je reageert.
Voordelen
Verzacht en voedt de huid

Aloë Vera Poeder bevat meer dan 75 actieve stoffen die de huid voeden en helpen te beschermen. Aloë Vera Poeder kan de rode en droge huid helpen verzachten en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, wat het poeder anti-aging eigenschappen geeft.
Heilzaam voor het haar
Dankzij zijn vochtinbrengende en voedende eigenschappen kalmeert Aloë Vera Poeder de hoofdhuid en geeft het je heerlijk zacht haar. Aloë Vera Poeder helpt talg en dode huidcellen af te breken en kan de zuurtegraad van de hoofdhuid helpen in balans te brengen. De heilzame werking van Aloë Vera Poeder geeft je haar weer een heerlijk gezonde glans en stimuleert de haargroei.
Makkelijk te bewaren
Of je Aloë Vera Gel nou uit het verse blad of uit een tube haalt, eenmaal geopend is het niet lang houdbaar. Dat heeft invloed op de houdbaarheid van je DIY verzorgingsproducten. Aloë Vera Poeder zet je gewoon op de plank en is lang te bewaren, bovendien heb je er maar weinig van nodig omdat het zo sterk geconcentreerd is. Zo kun je lekker lang doen met je voorraad Aloë Vera Poeder.
Hoe gebruik je het?
Verwerk Aloë Vera Poeder in DIY verzorgingsproducten, zoals shampoos, gezichtsmaskers en badparels. Of voeg een beetje toe aan producten die je al gebruikt, zoals een natuurlijk haarmasker uit de winkel. Zorg dat niet meer dan 1% van het eindproduct bestaat uit Aloë Vera Poeder, want het poeder is erg geconcentreerd.
Test altijd eerst op een klein stukje huid of je geen allergische reactie krijgt.
Wat is er zo bijzonder aan?
Aloë Vera Poeder staat al eeuwenlang bekend om zijn heilzame eigenschappen voor huid en haar. Zo wordt er in een Oud Egyptische tekst uit 1550 voor Christus al gesproken over de geneeskrachtige werking van Aloë Vera.

Prijs: 30.99 (klik hier voor meer informatie)