Aloë Vera Juice / Sap 300ml | Natural Heroes | 8720813772049

Aloë Vera – “de plant van onsterfelijkheid”
In het oude Egypte werd aloë vera de plant van onsterfelijkheid genoemd, omdat het zo ontzettend veel goede eigenschappen heeft. De plant heeft sterk verzorgende eigenschappen die je huid ondersteunen.
Door aloë vera direct op je huid aan te brengen of te mengen door een DIY lotion of shampoo, kan het op effectieve wijze ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld puistjes en een droge huid. Ook helpt het bij een zonverbrande huid.
Daarnaast is het ook heel effectief om je droge huid lekker te hydrateren en helpt het vroegtijdige huidveroudering te voorkomen door het hoge gehalte aan vitamine C, E en bèta-caroteen. Aloë vera kan ook worden toegepast voor het verzorgen van littekentjes en striae.
Kortom, aloë vera is een echte badkamer must-have!
Hoe gebruik je aloë vera?
Je kunt het aloë vera sap direct op je huid aanbrengen op de gewenste plek, of een beetje mengen door je DIY gezichtscrème, bodylotion, shampoo en conditioner.
Ook kun je er een lekkere hydraterende spray of bodymist van maken door een beetje te mengen met bijvoorbeeld rozenwater en dit in een sprayflesje te bewaren.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)