Aleppo Zeep Vloeibaar (Biologisch & Koudgeperst) – Najel 200 ml | Najel | 3760061222915

Deze biologische vloeibare zeep hydrateert als de beste.Vind jij het belangrijk dat je zeep biologisch is en staat een milde reiniging bij jou voorop? Maak dan kennis met deze vloeibare Aleppo Zeep. Van oorsprong is Aleppo Zeep – één van de oudste schoonheidsproducten ter wereld en is genoemd naar de plaats Aleppo in Syrië – een blokzeep, maar bij Natural Heroes vind je dit fantastische product ook in vloeibare vorm. En dat uiteraard met behoud van al zijn bijzondere eigenschappen, zoals een geweldige hydratatie.

Waarom is Aleppo Zeep zo goed voor je?
Het geheim van Aleppo Zeep zit hem onder andere in de twee belangrijke ingrediënten van deze vloeibare zeep: biologische olijfolie en laurierbesolie. Hierdoor is de zeep extreem mild en droogt het je huid – in tegenstelling tot de moderne zepen – niet uit.De 100% natuurlijke vloeibare Aleppo Zeep heeft een sterk hydraterende werking en ook helpt het om puistjes en andere onzuiverheden te verminderen.Deze vloeibare Aleppo Zeep is geweldig en handzaam alternatief voor de Aleppo blokzeep. Bekijk hier ook onze andere Aleppo Zeep!
100% natuurlijk
De Aleppo Zeep van Natural Heroes wordt al meer dan honderd jaar gemaakt door het familiebedrijf Najel in Aleppo, Syrië. Deze vloeibare zeep bestaat uit biologische olijfolie en laurierbesolie. Uiteraard is de Aleppo Zeep dierproefvrij en zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. De zeep is dermatologisch getest. Volg onze blog voor leuke tips over Aleppo Zeep en onze andere 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)