Aleppo Zeep (Honing) – Najel Default Title | Najel | 3760061223288

Waarom is Aleppo Zeep zo goed voor je?

De pure ingrediënten maken de zeep mild en minder uitdrogend dan synthetische zepen. We weten allemaal dat elke dag wassen niet goed is voor onze huid, maar we willen wel schoon zijn! Waarom dan niet kiezen voor een zeep die én mild is en ook nog eens een actieve werking heeft?
De 100% natuurlijke reiniging van olijf en laurier
Aleppo Zeep is één van de oudste schoonheidsproducten ter wereld en is genoemd naar de plaats Aleppo in Syrië, waar de zeep oorspronkelijk vandaan komt. Hier wordt vandaag de dag nog altijd volgens een eeuwenoude traditie de zeep gemaakt die over ware superkrachten blijkt te beschikken.

100% natuurlijk
De Aleppo Zeep van Najel wordt al meer dan honderd jaar gemaakt door het familiebedrijf Najel in Aleppo, Syrië. De zeep bestaat uit uit olijfolie en laurierbesolie. Deze olien zorgen voor de groene kleur. Tijdens het droogproces van minimaal 9 maanden oxideert de zeep (dit is een natuurlijk proces) en krijgt het de karaktiristieke geel/bruine kleur. Het parfum in deze zeep is op basis van natuurlijke ingredienten (essentiele olien) en ook draagt het ingredient Coumarine bij aan de heerlijke geur. In de natuur komt coumarine voor in onder andere kaneel, tonkabonen, bergamot en reukgras.

Gebruik
Gebruik de zeep op een vochtige huid, smeer in en spoel af met water.
Let op: bij dagelijks gebruik kan de zeep uitdrogend werken als je een droge huid hebt.
Volg onze blog voor leuke tips over Aleppo Zeep en onze andere 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Uiteraard is de Aleppo Zeep dierproefvrij en zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. De zeep is dermatologisch getest en weegt 185 gram.

Prijs: 4.99 (klik hier voor meer informatie)