Aleppo Zeep (Ghassoul & Arganolie) – Najel 100 gram | Najel | 3760061223271

Wat is Aleppo Zeep (Ghassoul & Arganolie)?
Aleppo Zeep met Ghassoul en Arganolie is een geweldige reiniger voor de vette huid. De natuurlijke ingrediënten verwijderen overtollig talg en onzuiverheden en herstellen de vochtbalans.
Aleppo Zeep wordt gemaakt van olijfolie en laurierbesolie, deze variant bevat daarnaast ghassoul en arganolie. Ghassoul is een vulkanische klei die afvalstoffen absorbeert en de huid voorziet van de nodige mineralen. Arganolie wordt gewonnen uit de zaden van de vruchten van de Arganboom. In deze zeep komt het eeuwenoude recept voor Aleppo Zeep uit Syrië samen met de traditionele ingrediënten arganolie en ghassoul uit Marokko.
Voordelen
Reinigt en verzorgt de vette huid
Aleppo Zeep bestaat uit olijfolie en laurierbesolie, ingrediënten die je huid diep reinigen en tegelijkertijd hydrateren. De toevoeging van Ghassoul (een vulkanische klei) maakt deze variant extra geschikt voor de vette huid. De klei absorbeert overtallig klei en andere onzuiverheden, zodat de vette huid weer in balans komt. Arganolie voedt de huid na de diepe reiniging, waardoor je huid weer stevig en zacht gaat aanvoelen en haar elasticiteit terugkrijgt.
Natuurlijke shampoo
Aleppo Zeep met Ghassoul en Arganolie reinigt je haar zonder het uit te drogen. Alle ingrediënten in deze zeep zorgen ervoor dat overtollig talg en restjes van stylingproducten worden losgeweekt, zonder de vochtbalans aan te tasten. Sterker nog, je haar en hoofdhuid worden meteen gevoed door de heerlijke ingrediënten in deze zeep. Na het wassen voelt je haar misschien wat stijfjes aan, dat is omdat je haar aan deze zeep moet wennen, na een paar keer voelt je haar heerlijk zacht aan na iedere douchebeurt.
Hoe gebruik je het?
Als handzeep
Aleppo Zeep is een heerlijke handzeep om bij de gootsteen te leggen. Je reinigt je handen zonder de huid uit te drogen. Ideaal als je een beroep hebt waarbij je vaak je handen moet wassen: met Aleppo Zeep voorkom je een schrale huid.
In de badkamer
Gebruik de zeep onder de douche om je lichaam lekker te wassen of als shampoo. Je kunt Aleppo Zeep ook gebruiken als gezichtsreiniger. We raden aan om te beginnen met de zeep 1x per week te gebruiken en het gebruik geleidelijk op te bouwen. De zeep kan namelijk een uitdrogende werking hebben.
Wat is er zo bijzonder aan?
Aleppo Zeep is één van de oudste zeepsoorten ter wereld en wordt al eeuwenlang gemaakt in het stadje Aleppo, Syrië. De zeep bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten, waardoor hij niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook lief voor jouw huid en haar.

Prijs: 4.99 (klik hier voor meer informatie)