Aleppo Zeep (5% Laurierbesolie) – Najel Default Title | Najel | 3760061220515

Waarom is Aleppo Zeep zo goed voor je?
Het is niet voor niets dat Aleppo Zeep al eeuwenlang een echt beauty-succes is. De pure ingrediënten zorgen ervoor, dat de zeep extreem mild is en – in tegenstelling tot de moderne zepen – je huid niet uitdroogt. Dit is echter niet het enige voordeel. Aleppo Zeep heeft een hydraterende werking en helpt om puistjes en onzuiverheden te verminderen.
De 100% natuurlijke en milde reiniging van olijf en laurier
Aleppo Zeep is één van de oudste schoonheidsproducten ter wereld en is genoemd naar de plaats Aleppo in Syrië, waar de zeep oorspronkelijk vandaan komt. Hier wordt vandaag de dag nog altijd volgens een eeuwenoude traditie de zeep gemaakt die over waardevolle eigenschappen blijkt te beschikken. Ook is de zeep te gebruiken als shampoo voor je haar. Het werkt ontzettend goed om resten van stylingproducten te verwijderen zonder dat dit je haar en hoofdhuid uitdroogt.

Gebruik
Natuurlijk gebruik je Aleppo Zeep zoals je iedere andere zeep zou gebruiken. Neem ‘m mee onder de douche of gebruik de zeep als handzeep. Laat je aangenaam verrassen door de milde reiniging waarvan je huid wel lekker schoon wordt, maar niet uitdroogt.

100% natuurlijk
De Aleppo Zeep van Natural Heroes wordt al meer dan honderd jaar gemaakt door het familiebedrijf Najel in Aleppo, Syrië. De zeep bestaat uit 96% olijfolie en 4% laurierbesolie. Uiteraard is de Aleppo Zeep dierproefvrij en zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. De zeep is dermatologisch getest.
Volg onze blog voor leuke tips over Aleppo Zeep en onze andere 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

Prijs: 6.99 (klik hier voor meer informatie)