Aleppo Zeep (40% Laurierbesolie) – Najel Default Title | Najel | 3760061222236

Waarom is Aleppo Zeep zo goed voor je?
Het is niet voor niets dat Aleppo Zeep al eeuwenlang een echt beauty-succes is. De pure ingrediënten maken de zeep mild en minder uitdrogend dan synthetische zepen. We weten allemaal dat elke dag wassen niet goed is voor onze huid, maar we willen wel schoon zijn! Waarom dan niet kiezen voor een zeep die én mild is en ook nog eens een actieve werking heeft? Najel bied een ruim assortiment aan verschillende aleppozepen, voor ieder huidtype wat wils.

De 100% natuurlijke reiniging van olijf en laurier
Aleppo Zeep is één van de oudste schoonheidsproducten ter wereld en is genoemd naar de plaats Aleppo in Syrië, waar de zeep oorspronkelijk vandaan komt. Hier wordt vandaag de dag nog altijd volgens een eeuwenoude traditie de zeep gemaakt die over ware superkrachten blijkt te beschikken. Dankzij de toevoeging van 40% laurierbesolie is de Aleppo Zeep geschikt om als herstellende behandeling te gebruiken voor de gevoelige of onzuivere huid.
Gebruik
Deze Aleppo Zeep met 40% laurierbesolie is niet aan te raden voor dagelijks gebruik bij erg gevoelige of probleemhuid. Najel raad aan af te wisselen met 2 soorten aleppo zeep, eentje met een laag percentage Laurierbesolie en eentje met een hogere. Gebruik de zeep op een vochtige huid, smeer in en spoel af met water.

100% natuurlijk
De Aleppo Zeep van Najel wordt al meer dan honderd jaar gemaakt door het familiebedrijf Najel in Aleppo, Syrië. De zeep bestaat uit uit 60% olijfolie en 40% laurierbesolie. Deze oliën zorgen voor de groene kleur. Tijdens het droogproces van minimaal 9 maanden oxideert de zeep (dit is een natuurlijk proces) en krijgt het de karakteristieke geel/bruine kleur.
Volg onze blog voor leuke tips over Aleppo Zeep en onze andere 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Uiteraard is de Aleppo Zeep dierproefvrij en zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. De zeep is dermatologisch getest en weegt 185 gram.

Prijs: 7.99 (klik hier voor meer informatie)