Alecto DBX85ECO Babyfoon | 8712412560578

Alecto DBX85ECO Babyfoon
De alecto DBX85 met eco-modus is een digitale babyfoon met geluidssensor. De babyfoon maakt gebruik van DECT digitale ontvangstkwaliteit, zodat het signaal 100% storingsvrij is, en heeft 2-weg communicatie, waardoor u ook tegen uw kindje kunt praten. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter buiten, en 50 meter binnen, en heeft 120 kanalen met voice encryptie, zodat het kanaal niet afluisterbaar is. De babyfoon heeft een unieke ECO-modus die in full eco mode korte controlesignalen tussen de ouder- en kindunit uitschakeld, zodat de unit pas ingeschakeld wordt wanneer de baby huilt. De sterkte van het geluid zal met lampjes worden weergegeven, zodat u een visuele waarschuwing krijgt.
Het ontvangstvolume van de ouderunit kan worden ingesteld in 6 stappen, en de gevoeligheid is in 5 stappen instelbaar. De unit geeft een indicatie wanneer de batterij leeg is en wanneer de unit buiten bereik is. De gebruiksduur van de ouderunit is 8 uur, wanneer deze volledig opgeladen is, en de unit werkt op oplaadbare NiMH1300 mAh-batterijen. De unit wordt met de batterijen, een lader en een riemclip geleverd.
De babyunit heeft leuke nachtverlichting, zodat uw kindje nooit bang hoeft te zijn in het donker, en heeft een instelbare microfoongevoeligheid die in te stellen is in 5 stappen. Ook deze unit geeft een indicatie wanneer de batterij leeg is of de unit buiten bereik is.
Specificaties Alecto DBX85ECO Babyfoon
Type apparaat
Babyfoon
Bestaat uit
Ouderunit, Kinderunit 
Ontvangstvolume
6 stappen
Gevoeligheid
5 stappen
Indicatie
Batterij op, Buiten bereik 
Ontvangstkwaliteit
DECT digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij)
Communicatie
2 kanten
Bereik
300 meter buiten, 50 meter binnen 
Kanalen
120 kanalen met voice encryptie
Ouderunit
Visuele indicatie van geluid (LED), Ontvangstvolume en gevoeligheid instelbaar, Indicatie batterij leeg en buiten bereik, Gebruiksduur 8 uur 
Babyunit
Optie voor nachtverlichting, Instelbare microfoongevoeligheid, Indicatie buiten bereik en batterij leeg 
Kleur
Wit / lichtblauw
Ean: 8712412560578

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 64.95  (klik hier voor meer informatie)