Actieve Kool Poeder (Ultra Fijn & Food Grade) 100 ml | Natural Heroes | 8720813770397

Waarom is actieve kool zo goed?

Actieve kool is een veelzijdig en bijzonder goedje. Het is gemaakt van kokosnootschillen en deze zijn verhit om er kool van te maken, waarna er zuurstof aan toegevoegd is. Doordat de afzonderlijke stukjes zo ultra fijn zijn (dit wordt micro-porosity genoemd), is de actieve kool in staat om honderden verschillende stoffen uit je huid te absorberen.
Het resultaat? Een effectief middel dat je kunt gebruiken voor het reinigen van je huid en het witter maken van je tanden.
Gebruik
De Actieve Kool Poeder leent zich erg goed om er een heerlijk en effectief gezichtsmasker van te maken. Om onzuiverheden te verminderen, meng je de actieve kool met zachte kokosolie, een kleimasker of aloë vera gel. Breng het aan op een kwastje en verf een dun laagje op je gezicht, of breng het zachtjes aan met je vingertoppen. Spoel het af na ongeveer 10 minuten zodra het opgedroogd is. Het resultaat: een zachte, diep gereinigde huid.

100% natuurlijk
De actieve kool van Natural Heroes wordt gemaakt van kokosnootschillen. Het is dus vrij van kunstmatige toevoegingen. Ook is het een milieuvriendelijk product; 100% van de kokosnoot wordt op deze manier gebruikt.
Bezoek onze infopagina voor leuke tips over actieve kool!

Prijs: 11.99 (klik hier voor meer informatie)