Swirl Stofzuigerzakken -Y50 | 4006508191406

Swirl Stofzuigerzakken -Y50
De Swirl MicroPor Plus anti-allergenenfilter houdt huisstof veilig in de zak, maar ook allergeen fijnstof zoals pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacterieën. 
Vooral wanneer de stofzuigerzak wordt geleegd, kan fijnstof in de lucht terecht komen en dat is slecht voor uw gezondheid. Dankzij de Dirtlock sluiting gebeurt dit niet. De Dirtlock sluiting doet wat die belooft: wanneer u de stofzuigerzak weggooit omdat die vol zit, wordt het fijnstof dankzij een slim sluitingssysteem veilig in de zak gehouden.
Swirl stofzuigerzakken met het Pro Nature label zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal en hernieuwbare grondstoffen. Zo kan Swirl bijdragen aan de bescherming van het milieu en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.
Door de manier waarop het stof in Swirl Stofzuigerzakken in MicroPor kwaliteit wordt opgeslagen, raakt de zak niet verstopt en gaat hij dus veel langer mee.
Swirl stofzuigerzakken in MicroPor Plus kwaliteit zijn ontworpen om hun werk goed te doen. De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat de zak beter past en dat de ruimte in de stofzuiger helemaal wordt gebruikt.
Koop de zakken nu bij Voordeeldrogisterij.
In deze doos zitten 4 stofzakken en 1 voorfilter.
Inhoud: Swirl Stofzuigerzakken -Y50
Ean: 4006508191406

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 7.49  (klik hier voor meer informatie)